PANLEGIS informerer: Maltesiske selskap – 5% effektiv skatt!

For 3 år siden flyttet PANLEGIS, Europas ledende selskaps

Malta har en lang tradisjon som en næringsvennlig jurisdiksjon og tilbyr et eksepsjonelt godt økonomisk klima.  Lab skatt, kombinert med en stabil politisk situasjon og et godt klima, har gjort Malta til et ”Europeisk Dubai”.

Maltas skattesystem baserer seg på et refusjonssystem som er godkjent av EU.  Selskapsskatten er 35%, men alle aksjonærer kan søke om en refundering av 6/7 av skatten på utbetalt utbytte.  Det reelle skattetrykket for personer som ikke er domisiliert på malta, blir dermed 5%.

I tillegg er malta et fantastisk sted å bo.  Den lille øyen i middelhavet nyter godt av 300 soldager per år og et krystallklart vann.  Selv om mange maltesere tidvis snakker maltesisk seg i mellom er engelsk et offisielt språk og brukes normalt i alle forretningssammenhenger.

Samtidig er Malta medlem av EU, og selskap etablert der nyter godt av alle de rettigheter og beskyttelse som EU-selskap har – herunder garanti for likebehandling under prinsippet om etableringsfrihet.  Dette gjør at Malta langt fra er et tradisjonelt skatteparadis.  Selskap etablert her kan dermed nyte godt av en svært lav skatt uten

5% Effective Tax Rate

Efficient and easy registration process

English, Speaking EU Jurisdiction

With a long tradition as a business friendly jurisdiction and an exceptionally favorable economic climate, politically stable Malta welcomes foreign investment with open arms.  It is also a great place to live and to visit, with a reputation as Europe’s Dubai.

Through the implementation of a tax refund system, the effective tax rate for a Malta registered company is 5%.  This refund system accompanied by the full imputation system has been fully accepted by the EU and is available to all Maltese companies.  These companies are thus in fact onshore companies, and therefore investors and entrepreneurs can enjoy a very favorable tax rate, without the stigmas suffered by companies incorporated in typical offshore tax havens.

Malta’s company law is based on UK company law with full implementation of all relevant EU Directives thereby providing a reliable and contemporary legal framework within which to operate your business.  English is an official language in Malta with all official documentation published both in English and Maltese.  Furthermore English is the business language in Malta.

Leave a comment

0 Comments.

Leave a Reply


[ Ctrl + Enter ]